Karacaören İlkokulu

Vizyon: "Karacaörenli olma" gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: ´´SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK ´´ yarışmasında okulumuz 4.sınıf öğrencisi Beril ÖZDEMİR şiir dalında il birinciliği, Düziçi´nin Kurtuluşu ile ilgili ´´Resim´´ yarışmasında 3.sınıf öğrencimiz Deniz Devrim GÜRBÜZ´ün ilçe üçüncülüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resim yarışmasında anasınıfı öğrencimiz Lütfi Miraç ÇİLOĞULLARI´nın ilçe üçüncülüğü.

Saatler: 08:30 15:20
Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: KARACAÖREN İ.Ö.O. TARİHÇESİ Karacaören İlköğretim Okulu Karacaören İlkokulu adı altında 1928- 1929 Eğitim öğretim yılında açılmıştır. 1935 yılına kadar 1. sınıftan 3. sınıfa kadar eğitim öğretime devam etmiştir. Öğrenciler 3. sınıftan itibaren Düziçi merkezindeki okula devam etmişlerdir.1935 yılında köylünün kendi imkânlarıyla yaptığı binada 5. sınıfa kadar eğitim –öğretim yapılmaya başlamıştır. (Bu bilgilere ait belgeler okulumuz arşivinde bulunmaktır.1979 yılında yapılan yeni binanın 1.

Telefon - 03288862051

WEB - https://duzicikaracaoren.meb.k12.tr

Adres - Yarbaşı Beldesi Karacaören Mah. Düziçi / OSMANİYE

Yerleşim Yeri - ilçeye 4 km uzaklıkta

Adres - Yarbaşı Beldesi Karacaören Mah. Düziçi / OSMANİYE

Ulaşım Her türlü ulaşım var.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 4 km uzaklıkta